Taxatie

Een van de belangrijkste zaken bij het verzekeren van een Harley-Davidson is dat u van tevoren goed en duidelijk afspreekt wat u vergoedt krijgt bij diefstal of totaal verlies. Heeft u net uw Harley-Davidson gekocht bij uw dealer, dan geniet u de aanschafwaardegarantie. Is dit echter niet het geval, of heeft u uw Harley-Davidson al weer drie jaar, dan is taxatie een verstandige en logische stap.

Wanneer uw Harley-Davidson is getaxeerd, door bijvoorbeeld Idex, dan kunnen wij uw Harley-Davidson verzekeren tegen de taxatiewaarde. Uw polis wordt dan uitgebreid met een extra clausule, waarin staat gesteld dat de eerste drie jaar na taxatie de uitkering bij diefstal of totaal verlies geschied op basis van de getaxeerde waarde. Gegarandeerd!

Onze medewerkers helpen u hiermee graag verder. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op via 0172 427290 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..