Taxatie

Een van de belangrijkste zaken bij het verzekeren van een Harley-Davidson is dat u van tevoren goed en duidelijk afspreekt wat u vergoedt krijgt bij diefstal of totaal verlies. Heeft u net een motor gekocht bij een dealer, dan geniet u de aanschafwaardegarantie. Is dit echter niet het geval, of heeft u de Harley-Davidson al weer drie jaar, dan is taxatie een verstandige en logische stap.

Lees verder

Welkom bij Harley-Davidson Insurance services!

Vanaf 24 februari 2003 is Harley-Davidson Insurance Services in Nederland gelanceerd en kunnen wij U, een officiële Harley® Rider polis aanbieden, die klinkt, als wat U van Harley-Davidson product gewend bent.
Door de jarenlange ervaring, meer dan 30 jaar in verzekeringsland, hebben wij voor u als enthousiast Harley-Davidson en Buell rijd(st)er, een product ontwikkeld wat aan uw wensen tegemoet komt.

Dit geldt met name voor motorfietsen, maar uiteraard is er ook de mogelijkheid tot combinatie van verzekering van meerdere motorvoertuigen.

 

Kijk hier voor meer informatie over de verzekeringen. U kunt hier uw premie berekenen. Voor meer informatie zijn wij te bereiken via 0172-427290 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Get the protection you need!

 

privacyverklaring